هدف از این تحقیق بررسی پرخاشگری با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
پرخاشگری
2-3- پرخاشگري25
2-3-1- تعريف پرخاشگري26
2-3-2- عوامل پيش بيني کننده پرخاشگري27
2-3-3- اختلالات مرتبط با پرخاشگري28
2-3-5- رويکردهاي پرخاشگري32
2-3-5-1- رويکرد روان تحليل گري32
2-3-5-2- رويکرد رشدي34
2-3-5-3- رويکرد ذاتي بودن پرخاشگري35
2-3-5-4 تعليم شيوه هاي پرخاشگرانه رفتار:36
2-3-5-5- رويکرد انگيزشي36
2-3-5-6- رويکرد موقعيتي 37

 

 

خانواده اصلي ترين عنصر هر جامعه و کانون حفظ سلامت و بهداشت  رواني است و نقش مهمي در شکل گيري شخصيت فرزندان يعني پدران و مادران اينده دارد و هيچ نهاد و مرجعي نمي تواند جايگزين خانواده به ويژه عنصر اصلي آن يعني مادر شود.

 

جامعه اي سالمتر و پوياتر است که مادران و پدراني با الگوي شخصيتي سالمتر داشته باشد رضايت زناشوئي يکي از عوامل موثر در ثبات خانواده ها و در عين حال بهداشت رواني همسران و فرزندان است.اما در روابط زناشوئي عوامل متعددي باعث رضايت همسران از يکديگر مي شود .

 

 

حيدري نسب (1383) مهمترين عوامل موفقيت در زندگي زناشوئي را رشد عاطفي و فکري تشابه علائق و طرز فکر،تشابه مذهبي، تشابه تحصيلي و طبقاتي ،نسبت امور جنسي تشابه و سرعت عمل در کارها و بالاخره رابطه با خانواده زن و شوهر مي داند.

 

 

 

سلامت فيزيکي و عاطفي و بهداشت رواني افراد در جامعه در گرو سلامت روابط زناشوئي و تداوم و بقاي ازدواج مي باشد. رضايت يک فرد از زندگي زناشوئي به منزله رضايت وي از خانواده محسوب مي شود و رضايت از خانواده به مفهوم رضايت از زندگي بوده و در نتيجه باعث تسهيل درامر رشد و تعالي و پيشرفت مادي و معنوي جامعه خواهد شد. 

 

 

بنابراين با توجه به اهميتي که روان شناسان و حتي همه مذاهب به خانواده وارتباط زناشوئي موثر مي دهند و اينکه به نظر مي رسد تشکيل خانواده جايگاهي براي رضايتمندي است و بلکه اساسا کانون التيام و شفابخشي است. کانوني است که بايد فشارهاي رواني وارد شده براعضا خود را تخفيف دهد و راه رشد و شکوفايي آنها را هموار کند.

 

 

اگر خانواده محيط سازنده اي براي اعضاي خود داشته باشد و نياز هاي جسماني و رواني آنها را برآورده کند کمتر ممکن است به نهاد هاي درماني خارج از خانواده نياز پيدا کند ( ثنايي، 1375 ) .