هدف از این تحقیق بررسی خودآگاهی با فرمت docx در قالب 34 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد
 

 


فهرست مطالب
خودآگاهی
4-2 انواع اگاهي از خود 43
5-2 عوامل مؤثر در رشد خودآگاهي 45
6-2 موانع رشد خودآگاهي47
1-6-2 توقعات و انتظارات بيش از حد 47
2-6-2 كمال طلبي 47
3-6-2 غرورها 48
7-2 وپژگي هاي افراد خودآگاه 48
13-2 مروري بر پژوهش هاي انجام شده  85
1-13-2 پژوهش هاي انجام شده در داخل كشور 85
2-13-2 پژوهش هاي انجام شده در خارج از كشور 96

 

 

1 – خود فيزيكي : به تصوري كه هر كس از ظاهر فيزيكي خود دارد گفته مي شود. آيا از مشخصه هاي ظاهري خود راضي هستيم؟ يا احساس خوبي نداريم؟
مشخصه هاي ظاهري مانند (چهره، چاق و لاغر بودن، قد و تناسب اندام و ..) 2 – خود جنسي : تصور يا برداشتي است كه هر كس از هويت جنسي (مرد يا زن بودن) و تمايلات جنسي خود دارد .

 

 

3 – خود اجتماعي : به تصوري كه فرد از جايگاه اجتماعي خود دارد اطلاق مي شود. ديگران ما را چگونه مي بينند؟ چگونه در گروهها ظاهر مي شويم؟ چه نقش هايي بايد در اجتماع داشته باشيم ؟ پايگاه اجتماعي ما چگونه است؟ آيا كمرو و خجالتي يا فردي با نفوذ هستيم؟ ديگران با ما چگونه هستند؟ ما با ديگران چگونه هستيم ؟ و آيا ... 

 


4 – خود معنوي : تصور شخص از اعتقاداتش است كه معمولاً به زندگي و باورهاي مذهبي او معنا مي بخشد. مثلاً آيا به نيروي ماوراي طبيعت اعتقاد داريم؟ آيا مذهبي هستيم ؟ آيا به زندگي پس از مرگ معتقد هستيم ؟ آيا ... 5 – خود تاريك : جنبه خاصي از خود است كه در برگيرنده اسرار ماست. چون دوست نداريم فاش شود معمولاً انرژي زيادي براي نگهداريش مصرف مي كنيم. 

 

 


6 – خود آرماني : آن بخشي از ماست كه مي خواهيم به آن برسيم. دائم در اين فكر هستيم كه چگونه به نظرمي آييم؟ با نگاه به زندگي ديگران، خودمان را با آن ها مقايسه مي كنيم ، سپس در ذهن خويش تصويري از خود مي سازيم كه دوست داريم آن باشيم، به آن خود آرماني مي گويند .

 

 

 7 – خود واقعي : دروني ترين بخش وجود ماست كه آن را به خوبي مي شناسيم ولي افراد محدودي از آن آگاه هستند. ممكن است آن را از ديگران پنهان كنيم، چون نگرانيم از اين كه اگر ديگران خود واقعي ما را بشناسند، ممكن است علاقه شان را به ما از دست بدهند ( رضايي ، 1387 ) .