هدف از این تحقیق بررسی سازگاری و ناسازگاری زناشویی با فرمت docx در قالب 35 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

سازگاری و ناسازگاری زناشویی

سازگاری زناشوئی

عوامل مؤثر در رضایت و سازگاری زناشویی

ابراز محبت و عشق زوجین نسبت به یکدیگر

احترام به همسر

برقراری روابط اجتماعی

روابط جنسی

مسائل اقتصادی و اجتماعی

ارتباط با اقوام و اطرافیان

مسائل ارزشی ، عقیدتی و مذهبی

علایق و طرز تفکر

مزاج و سازگاری

تأثیر رضایت و سازگاری زناشوئی بر کودکان

رضایتمندی و سازگاری زناشویی

نظریه های مرتبط با خانواده، رضایتمندی و سازگاری زناشویی

نظریه روان شناسی اجتماعی

نقش سیستم خانواده در ایجاد تعارضات

طبقه بندی تعارضات زناشویی

مادنس

مشاجره عاملی برای بروز تعارضات زندگی زناشویی

تحقیقات داخل

تحقیقات خارج

منابع

 

 

 

سازگاری زناشوئی انطباق وضعیتی است که وجود دارد ، و وضعیتی که مورد انتظار است ، می باشد . طبق این تعریف سازگاری زناشوئی وقتی وجود دارد که وضعیت موجود فرد در رابطه زناشوئی مطابق با آنچه که وی انتظار داشته باشد و ناسازگاری زناشوئی وقتی وجود دارد که وضعیت موجود فرد در رابطه زناشوئی با وضعیت مورد انتظار و دلخواه فرد منطبق نباشد (سلیمانیان ،1373)

 

 

 

اساساً اگر سازگاری زناشوئی حاصل مبادله رفتارهای پاداش بخش باشد . عدم سازگاری فقط هنگامی خواهد بود که دو شریک از چیزی رنج ببرند . البته نظر افراد در این باره که چه اموری رضایت بخش است با گذشت زمان ، رشد طبیعی انسان تغییر کند . رابطه ای را که یک زوج در بیست سالگی ، فوق العاده می دانند ممکن است در چهل سالگی ، با ایجاد علایق و شغلهای جدید در این ساهل چندان رضایت بخش نیابند .

 

 

 

 همچنین نامزدی که زمانی بهترین انتخاب تلقی مشده است . در صورت امکان نامزدهایی زیباتر و بهتر وجود داشته باشد . احتمالاً دیگر آنچنان راضی کننده نخواهد بود . همچنین ممکن است با شروع زندگی و دیدن خطاهای همسر در طول سال ها ، رضایت از همسر کاهش می یابد . (الیس و همکاران، ترجمه صالحی فدری و امین یزدی ، 1375)